Det spelar egentligen ingen roll vilken bransch du jobbar i, på printoz.se finns något för alla sammanhang.

Det finns allt mellan enkla t-shirts till skjortor och träningskläder. Allt går att få med logga på.

Kläder med kort ärm

Det finns branscher som har regler vad gäller kläder med kort ärm, exempel på detta är vårdbranschen och i vissa fall även restaurangbranschen.

För de som har en klädkod med just kort ärm finns det flera alternativ att välja bland vad gäller profilkläder med tryck. Det finns allt från helt vanliga t-shirts till kortärmade pikétröjor, blusar och skjortor.

Mössor eller kepsar med tryck

För de som jobbar utomhus är det perfekt att använda mössa eller keps med tryck. Mössa under vinterhalvåret för att hålla sig varm och keps under sommarhalvåret för att skydda sig mot solens strålar eller mot regnet. Självklart går mössor och kepsar att få med tryck i olika storlekar och färger.

Träningskläder för de som jobbar på gym eller andra träningscenter

Att jobba på gym eller andra träningscenter innebär ibland att man behöver rycka in för att hjälpa sina kunder och demonstrera hur någon övning/maskin ska användas eller så behöver man kanske ställa upp som instruktör på ett träningspass.

Vad passar då bättre än att ha träningskläder med företagets egna namn och logga på. På printoz.se finns det ett brett utbud av träningskläder för både kvinnor och män.

Träningskläderna är förstås gjorda i funktionsmaterial som andas och avleder fukt.

Oavsett vilka kläder du beställer till dig och din personal så behöver du inte vänta länge på leveransen av dem. När du har lagt din beställning hanteras den snabbt och arbetet med att sätta logga och företagsnamn på kläderna påbörjas.

När du lägger din beställning väljer du om du önskar att loggan/namnet blir tryckt eller broderat på plaggen.