Att ge gåvor handlar ofta mycket om själva handlingen, det vill säga att man ger bort någonting till någon annan bara för sakens skull.

Vi tycker verkligen att man enbart ska ge bort saker som man vet att mottagaren kommer att ha användning av och om inte så är fallet behöver man inte ge något alls.

Vi lever i en tid där “slit och släng” har blivit vardag och detta levnadssätt har lett till att vår miljö och planet håller på att gå under.

Detta “slit och släng” vill vi arbeta mot och därför uppmanar vi dig som tänkt köpa profilprodukter till dina kunder eller till din personal att noga tänka igenom gåvorna.

Vi har bara en jordglob – välj miljösmarta profilkläder

På printoz.se finns det ett enormt utbud av produkter och att hitta något som man tror att användaren kan ha nytta av borde inte vara svårt. Ett tips är att utgå från dig själv och ditt eget behov. Vad skulle du ha nytta av och användning för bland produkterna?

När det gäller just profilkläder så fundera över vad din personal gillar att klä sig i just nu, går alla omkring i skjorta och blus eller är det hoodie med luva som gäller?

Utgå från vad din personal klär sig i idag och vad som är mest praktiskt för dem att använda. Om du ändå är osäker på ditt val kanske du till och med kan fråga din personal vad de skulle ha mest användning av och uppskatta mest.

Huvudsaken är att du får tag i produkter som kommer till användning.

Så sammanfattningsvis tänk hellre igenom gåvor till din personal, eller till dina kunder, en gång för mycket och låt inte själva handlingen ske enbart för sakens skull. Tänk på att varje produkt som produceras har en inverkan på miljön och se därför till att produkten du ger bort inte är tillverkad helt i onödan.