Jobbar du på ett gym, för ett kosmetikamärke eller som säljare för ett nytt sportmärke? Oavsett vad du jobbar med kan det vara ett smart drag att ge bort kläder eller andra varor med logga på till dina kunder.

Att göra din logga uppmärksammad gör att den blir igenkännbar och därmed förtroendeingivande och konkurrenskraftig på marknaden.

Skäm bort dina kunder med dina profilprodukter

Att erbjuda nya kunder en goodiebag brukar vara uppskattat och dessutom kan du med hjälp av en sådan sprida kännedom kring ditt märke.

Ett smart sätt att göra detta på är genom att trycka din logga och företagsnamn på en tygpåse och fylla den med exempelvis en handduk, godisar och ett paraply, allt med din logga på.

När kunderna sedan använder produkterna kommer din logga synas i flera olika sammanhang och i bästa fall till och med bli en snackis på stan.

Profilprodukter till personalen

Inte bara kunderna uppskattar produkter med ditt företags logga på, det gör även din personal.

Ingen i din personal skulle väl tacka nej till ett praktiskt paraply, en jacka eller en snygg träningsväska med en logga på?

Om din personal är stolta över företaget de jobbar på så kommer de med stolthet att bära profilprodukterna du gett dem och på så sätt i princip göra reklam för företaget.

Det finns flera olika produkter på printoz.se som dessutom är utmärkta att ge bort som julklappar eller presenter till personalen, exempelvis kan man på printoz.se hitta powerbanks, solglasögon, hörlurar med mera.

Surfa in på sajten för att se vad du vill ge till din personal.

Föregå med gott exempel

Sist men inte minst så kan även du själv, som stolt ägare av ditt företag, bära profilkläder som är prydda med din logga. Var din egen vandrande reklampelare och visa upp för människor omkring dig vad du är stolt över.